Vi skaffer nye kunder. online.

Få opgaver tilsendt

Fotograffabrikken får hver dag tilsendt mange opgaver fra private og erhvervskunder. Disse opgaver sender vi videre til dig. Hvis en opgave du har modtaget er interessant, så kan du ringe kunden op eller sendte en mail, og afgive et tilbud.

Bliv fundet af potentielle kunder

Fotograffabrikken har hver dag mange besøgende der søger en fotograf. Med fotograffabrikken bliver du synlig for disse potentielle kunder med en profil. Fra denne profil kan du præsentere dine kompetencer og referencer, og besøgende kan kontakte dig direkte.

Bliv fundet af potentielle kunder

Fotograffabrikken har hver dag mange besøgende der søger en fotograf. Med fotograffabrikken bliver du synlig for disse potentielle kunder med en profil. Fra denne profil kan du præsentere dine kompetencer og referencer, og besøgende kan kontakte dig direkte.

Mere fotograf. Mindre administration.

Adgang til opgaver

Med fotograffabrikken får du direkte adgang til opgaver. Det eneste du skal gøre, er at kontakte kunden og afgive et tilbud.

Synlighed

Kunderne leder efter fotografer online. Med fotograffabrikken får du en profil der professionelt gør dig synlig for disse potentielle kunder.

Reel værdi

Vi har ingen faste priser. Du betaler kun en procentsats af de opgaver du vinder. Det mener vi er reel værdi.

Screening

Vi sørger for at ringe alle kunder op og identificere deres præcise behov. På den måde er du sikret validerede kunder med reelle behov.

Det handler om passion

Vi tror på, at man skal gøre det man elsker
og lade andre om resten.

Hvis du vil bruge mere tid på at tage billeder, og mindre tid på markedsføring og administration, så er du kommet til det rette sted.

Fotograffabrikken er en platform der formidler kontakt mellem potentielle validerede kunder og fotografer.

Som fotograf vil du få adgang til disse opgaver 100% gratis og uforpligtende. Hvis en opgave er interessant, så kan du kontakte kunden og afgive et tilbud.

Eksempler på beskrivelser af opgaver

Hvad synes fotograferne?

 

“Jeg har igennem Fotograffabrikken fået spændende opgaver og dermed opnået stor værdi af mit samarbejde med dem.

Simon Lau, fra www.simonlau.photo

 

“Fotograffabrikken har leveret en professionel service, og har forsynet mig med nye opgaver og flere glade kunder”

Jacob Schjørring, fra www.jacobs.photo

Effektiv brug af markedsføringskronerne

Hvis du selv har prøvet markedsføring, så ved du det kan være en dyr oplevelse. Hvis du laver en reklame på et medie, så vil det altid være at skyde bredt. Derfor kan valget om betalt markedsføring hurtigt gå hen og ikke blive rentabelt hvis man ikke er god til det. Med fotograffabrikken får du mulighed for at bruge dine markedsføringskroner ekstremt effektivt, da du kun betale for hver vunden opgave. Det vil sige at du først skal have penge op af lommen når du får en ny kunde.

Hvad koster det?

Fotograffabrikken har en meget simpelprismodel. Det er gratis for dig at byde på opgaver. Vinder du en opgave, så tager vi en bid af prisen for at finde opgaven og formidle den til dig. Denne bid er som følger:

Fee ved vunden opgave

Opgaver under 3.000,- inkl. moms: 15%
Opgaver mellem 3.000 og 10.000 inkl. moms: 10%
Opgaver over 10.000,- inkl. moms: 7,5%

Interesseret?

Opret dig i dag. Det er gratis og uforpligtende.

Opret dig nu