Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på en bryllupsfotograf

Udfyld formularen og få gratis og uforpligtende tilbud fra en bryllupsfotograf der kan stå klar til dit bryllup. Vi sender din opgave rundt til vores store netværk af fotografer og sørger for at finde en kvalificeret bryllupsfotograf til at forevige dit bryllup.

Hvordan fungerer det?

 • null
  Du indsender din opgave.
 • null
  Du modtager 3 uforpligtende tilbud i din indbakke inden 24 timer.
 • null
  Du vælger den der passer bedst. Hvis ingen af tilbudene passer, så ignorerer du dem blot.

Spar tid

Det tager 74 sekunder at udfylde formularen og du modtager 3 tilbud inden 24 timer.

Spar penge

Du kan let sammenligne forskellige tilbud og priser og vælge det der er mest attraktivt for dig.

Gratis og Uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uforpligtende. Du vælger kun en fotograf hvis du finder en der passer til dit behov.

Få en bryllupsfotograf til at forevige brylluppet

Bryllupsfotograf fotograferer brudepar på søEt bryllup er en fantastisk ting, og det kan forhåbentligt de fleste nikke genkendende til. Det er en once-in-a-life-time oplevelse, som man hvis ikke kun en gang så meget få gange i livet oplever. Derfor kan det være en rigtig god ide at overveje grundigt hvordan man på en effektiv måde får gemt minderne bedst muligt. Forhåbentligt at det noget man altid kan hive frem fra erindringen, men det kan være nemmere at genskabe den fantastiske dag, hvis man har nogle smukke billeder at kigge på.

Nogle brudepar vælger at lade faderen, onklen eller en anden i familien stå for opgaven for bryllupsfotografering. For mange kan dette måske også være en super god løsning. Men hvis man ønsker billeder af virkelig høj kvalitet, både når det gælder rent fototeknisk men også den historie der er bag billederne, så kan det være en rigtig god ide at kigge på at hyre en professionel bryllupsfotograf. Denne vil ofte have erfaring i at finde de bedste motiver til et bryllup som man glædeligt kan kigge tilbage på mange år inde i ægteskabet. Motiver som det ikke er sikkert at en onkel eller far vil kunne se.

Kvindelig bryllupsfotograf og brudEn anden helt konkret faktor til hvorfor en professionel fotograf til bryllup vil være en god ide at overveje er, at denne i de fleste tilfælde vil have udstyr af en høj kaliber. Disse kan fange billederne med en anden skarphed end et typisk fotografiapparat der er i hænderne på hr. Og fru Danmark kan.

At hyre en bryllupsfotograf handler om at stole på at denne ved hvad der er bedst. Selvom det er dit bryllup, så er det ikke sikkert at du ved hvilke billeder du helst vil sidde og kigge på de næste mange år. Det ved en bryllupsfotograf. Et bryllupsbillede kan give helt forskellige stemninger og historier på baggrunden vinklen bryllupsbilledet er taget fra, hvad der er i fokus på bryllupsbilledet, hvor lyset kommer fra osv osv. Alle disse faktorer og mange flere, kan være afgørende for om det billede der skal forevige dit bryllup, bliver et middelmådigt resultat, eller et resultat der kan få dig til at knibe en tårer hver gang du tager det frem. En bryllupsfotograf ved hvordan jeres kærlighed og glæde til hinanden som brudepar, på den bedste måde kommer til udtryk i billedet. Det er vigtigt at erkende at bryllupsfotografering er en kunstart på samme måde som musik og maleri er.

Fra det økonomiske synspunkt så er det en helt personlig sag om man ønsker at prioritere en professionel fotograf til jeres bryllup. Men hvis du ønsker at vide lidt mere om hvad en bryllupsfotograf kan tilbyde, så kan du heldigvis få 3 helt uforpligtende tilbud øverst på denne side. Hvis du ønsker at gøre brug af en af fotograferne, så kan du gøre dette. Hvis ikke, så står dette dig også helt frit for.

Hvordan beskriver man bedst muligt opgave til en bryllupsfotograf

Det kan være en stor udfordring at stille den korrekte opgave når du skal hyre en bryllupsfotograf. Af naturlige årsage ved du ikke hvad du har brug for eller hvad du bør tage stilling til. For at gøre kommunikationen så let og gnidningsfrit som muligt, så har vi prøvet at forklare de vigtige informationer, som en bryllupsfotograf har brug for, for at kunne give det helt rigtige tilbud hvor der ikke er overset noget. Der er nemlig mange andre afgørende faktorer end blot tid og sted. Faktorer som vi her vil prøve at uddybe

Hvilke dele skal fotograferen?

Et bryllup består af mange forskellige delelementer. Fra brudepar til brudepar er det meget forskelligt hvor meget man ønsker der bliver fotograferet. Nogle ønsker måske at bryllupsfotografen følger brylluppet fra start til slut. Andre ønsker måske at bryllupsfotografen kun er til stede under vielsen. Men lige meget hvad er det en vigtig ting at tage stilling til når man formulerer sin opgave og indhenter tilbud på bryllupsfotografering.

 • Før bryllupsceremonien
  Man kan ønske at få taget billeder inden selve ceremonien i kirken. Her omhandler det typisk billeder af gommen der venter på sin smukke brud. Det omhandler også bruden der gør sig klar til at møde gommen, og det omhandler de ventende gæster og om at fange hele den spænding der er før brudeparret siger ja til hinanden.
 • Under bryllupsceremonien
  Under bryllupsceremonien skal fotografen være klar til at fange alle de rette motiver af gæster, præst, og selvfølgelig brudeparret.
 • Vielsen
  Under selve vielsen hvor præsten snakker og gom og brud siger ja til hinanden, da ønsker nogle brudepar hvis præsten tillader det, at fotografen er særdeles tilstede. Ligeledes er det også under vielsen at der kan være mulighed for at fange nogle meget smukke, stemningsfulde og følelsesladede billeder.
 • Stemningsbilleder efter bryllupsceremonien
  Efter bryllupsceremonien ønskes måske billeder af gæsterne der lykønsker brudeparret og nyder det forhåbentligt gode vejr. Her er der gode muligheder for at fange nogle følelsesladede og ikke sjældent tårevædede billeder af brudeparrets nærmeste familie.
 • Billeder af brudeparret på en udvalgt lokation efter bryllupsceremonien
 • En ting der ofte ønskes er billeder af brudeparret på en udvalgt lokation. Det kan være ved en strand, i en skov eller noget helt tredje. Men mange brudepar ønsker at deres bryllupsfotograf hjælper med nogle smukke billeder på en udvalgt lokation af det nygifte og forelskede brudepar.
 • Familiebilleder
  Bryllup handler om familie, og derfor ønsker nogle brudepar at bryllupsfotogragen sørger for nogle fællesbilleder af familien. Dette kan være en udfordring alt efter hvor mange gæster der deltager i bryluppet, da man både skal få alle med, samtidig med at det skal være et smukt bryllupsbillede. Derfor ønsker bryllupsfotografen at vide inden, hvis et sådan billede ønskes.
 • Billeder under festen/receptionen
  Endelig, så fortsætter de fleste bryllupper til en fest eller reception, hvor folk får noget at spise, der bliver holdt taler, danset brudevals, spise bryllupskage, og hvor følelserne sidder helt ude på tøjet, og hvor mange gæster også ofte har fået lidt alkohol indenbords. Her ønskes i de fleste tilfælde også billeder og måske video. Dog varierer det hvor lang tid bryllupsfotografen skal være til stede. Nogle ønsker at deres bryllupsfotograf er til stede under hele aftenen, hvor andre måske kun ønsker at bryllupsfotografen behøver at være til stede et par timer, men så skal nå at tage så mange gode bryllupsbilleder som overhovedet muigt i det korte tidsrum.

Hvor mange gæster kommer?

Det kan være vigtigt for en bryllupsfotograf at vide hvor mange gæster der skal være en del af brylluppet. Dels er det vigtigt fordi fotografen ofte ønske at du får billeder med alle gæster og de skal helst være gode også. Derfor kræver flere gæster mere arbejde. Desuden ønsket nogle brudepar også deciderede portrætfoto af alle gæster, og i sær her er der tale om en del ekstraarbejde ved mange gæster. Derfor er det vigtigt at bryllupsfotografen ved hvor mange gæster der skal være den del af brylluppet.

Skal dine bryllupsbilleder redigeres?

Endnu en vigtig ting at tage stilling til, er hvorvidt du ønsker billederne redigeret, og her af hvor mange. Selvom det er en svær erkendelse for nogen, så kræver det perfekte bryllupsbillede måske en tur forbi Photoshop. Dog er det ikke sikkert det handler om at slanke eller gøre personer brunere. Det kan også handler om at få lyset til at stå skarpt, og nogle ønsker også at få et filter over billedet. Et filter kan give en helt fantastisk stemning alt efter hvilken stil man ønsker. Sådanne tekniske ting kan en bryllupsfotograf også hjælpe jer med, men det kræver at I som brudepar fortæller at I gerne vil drøfte mulighederne for at skabe en bestemt stil eller højne niveauet i billederne gennem eventuel redigering.

Fotograf og kundeHvordan vælges den rette bryllupsfotograf med økonomiske briller?

Det kan være svært at forstå hvorfor priser svinger så meget mellem de forskellige bryllupsfotografer. En ting der først og fremmest påvirker prisen er mængden af arbejde. Det vil sige at hvis en bryllupsfotograf hyres til et heldagsbryllup på +12 timer og samtidig skal redigere billeder, udprinte udvalgte og andet, så bliver prisen noget dyrere end hvis bryllupsfotograf blot skal tage billeder 2 timer under festen. Derfor er det super vigtigt at man får beskrevet alt hvad opgaven indeholder detaljeret, så bryllupsfotografen ikke giver tilbud på et forkert grundlag. Forventningsafstemning inden opgaven finder sted, er som i så mange andre tilfælde, en nøglefaktor for en god kommunikation og et godt resultat.

En anden vigtig faktor for prisen er bryllupsfotografens referencer. Man vil som brudepar hellere hyre en bryllupsfotograf med en lang række tilfredse brudepar fra tidligere bryllupper, end en der aldrig har skudt bryllupsbilleder før. Selvom mængden af referencer ikke nødvendigvis afspejler hvor godt et resultat der bliver leveret, så er det en tryghed at vide at den vigtige bryllupsfotografering foretages af en erfaren fotograf, og derfor stiger priserne. Om man ønsker at betale en højere pris for en bryllupsfotograf med mange gode referencer, eller hellere vil prøve at stole på en med færre referencer til en billigere pris, det er en sag man må gøre op med sig selv. Men det er en ting man bør have i overvejelserne når man modtager forskellige tilbud og dermed også forskellige priser.

Hvordan foregår betaling typisk?

Som tidligere nævnt, så vælger flere brudepar at bruge et familiemedlem som ufaglært bryllupsfotograf og det skal der selvfølgelig også være plads til. Men fordi man som selvstændig bryllupsfotograf er afhængig af de opgaver der kommer ind, så er det rigtig ærgerligt at miste en kunde 2 dage før fordi brudeparret har besluttet at overlade opgaven til en onkel eller andet familiemedlem.
Derfor skal man blot være beredt på, at flere bryllupsfotografer godt kan finde på at kræve et depositum før opgaven finder sted. Det er ikke en regel, men noget som hver bryllupsfotograf selv afgør. Det er blot en ting man bør være klar over inden man påbegynder lange dialoger. .

Bryllupsfotograf betaling

Sådan hjælper vi dig med at finde den helt rigtige bryllupsfotograf

Af naturlige årsager, så kan det for de fleste mennesker være svært at finde den helt rigtige bryllupsfotograf der skal forevige den store dag. Dels er det en branche hvor det kan være super svært at definere hvad man egentlig har brug for og hvor dygtig de enkelte fotografer er. Derfor handler det super meget om tillid. Dels er en fotograf til brylluppet noget som de fleste mennesker kun har brug for en eller meget få gange i livet. Disse og mange flere grunde gør, at det kan være super besværligt at finde den rette bryllupsfotograf. Her kommer fotograffabrikken ind i billedet. Kort sagt så hjælper vi dig helt gratis med at finde den bedst mulige bryllupsfotograf

Vi hjælper dig med at stille den rette opgave

Vi hjælper dig ved at vi stille dig de rigtige spørgsmål, således du tager stilling til alt det nødvendige der gør at en bryllupsfotograf kan give dig det helt rigtige tilbud på bryllupsfotografering. Fordi vi er eksperter på området, så kan vi hjælpe dig med at formulere den skarpeste opgave der kan spare dig for rigtig mange mails frem og tilbage. Alt dette gøres super nemt, nemlig ved blot at udfylde formularen på denne side. Ved at gøre dette besvarer du automatisk alle de vigtige spørgsmål som en bryllupsfotograf måtte have for at kunne give dig det rette tilbud.

Vi finder en der kan hjælpe nær dig

Det næste vi gør det er, at vi viser din opgave til alle vores fotografer i vores database. Vi har samlet et stort netværk af bryllupsfotografer i alle dele af landet og i alle kategorier når man kigger på erfaring og pris. Denne opgave kan fotograferne frit byde på. Ligesom vi har indsigt i at stille den rigtige opgave når det gælder bryllupsbilleder, så har vi også indsigt i at formulere det rette tilbud når det gælder bryllupsfotografering. Det vil sige at vores system sikrer at de tilbud som du modtager, alle er 100% hele, således du ikke pludselig står med en masse yderligere information at forholde dig til udover det der står i tilbuddet. De 3 første velformulerede tilbud som vi modtager sender vi videre til dig.

Du kan frit vælge eller fravælge de tilbud du får

Dernæst kan du helt og aldeles frit, gratis og uforpligtende vælge hvilken af bryllupsfotograf du ønsker at komme i kontakt med. Du giver os blot information, og så sørger vi for at formidle kontakten. Således ingen af de 3 tilbud passede dine behov, så ignorerer du blot tilbuddene og der vil ikke ske yderligere.

Ønsker du at finde en anden type fotograf?

Du kan nemt indhente tilbud på alle former for fotografer. Du starte med at vælge den af vores 15 kategorier der passer bedst, hvorefter du udfylder din opgave.

Det gør du lige her

Skriv et svar