Modtag 3 gratis og uforpligtende tilbud på en erhvervsfotograf

Udfyld formularen og få gratis og uforpligtende tilbud fra 3 erhvervsfotografer der kan stå klar til din næste erhvervsopgave. Vi sender din opgave rundt til vores store netværk af fotografer og sørger for at finde en kvalificeret erhvervsfotograf til at levere erhvervsbilleder af høj kvalitet.

Hvordan fungerer det?

  • null
    Du indsender din opgave.
  • null
    Du modtager 3 uforpligtende tilbud i din indbakke inden 24 timer.
  • null
    Du vælger den der passer bedst. Hvis ingen af tilbudene passer, så ignorerer du dem blot.

Spar tid

Det tager 74 sekunder at udfylde formularen og du modtager 3 tilbud inden 24 timer.

Spar penge

Du kan let sammenligne forskellige tilbud og priser og vælge det der er mest attraktivt for dig.

Gratis og Uforpligtende

Vores service er 100% gratis og uforpligtende. Du vælger kun en fotograf hvis du finder en der passer til dit behov.

Få en erhvervsfotograf til at løfte jeres visuelle identitet

En erhvervsfotograf er et fantastisk redskab til at øget jeres visuelle identitet. En virksomhed har brug for smukke billeder til mange forskellige opgaver inden for kommunikation og markedsføring. Som verden ser ud nu, så er storytelling i højere grad et af de vigtigste nøgleord når det gælder markedsføring på tværs af de forskellige medier. En erhvervsfotograf kan skabe billeder der netop fortæller historier. Historier dine kunder og potentielle kunder vil elske.

Er I til stede på de sociale medier? På facebook siger alle analyser at videoer fungerer bedst. Se f.eks. denne artikel. En dygtig erhvervsfotograf kan hjælpe med en smuk og professionel video til brug på eksempelvis facebook. Er I på Instagram? Her fungerer billeder fantastisk og her til kan en dygtig erhvervsfotograf forsyne jer med de smukkeste billeder.

Erhvervsbilleder er også fantastiske til brug på hjemmesiden. En virksomheds kvalitet af billeder skiller her virkelig fårene fra bukkene. Det førstehåndsindtryk en potentiel kunde får når denne lander på din hjemmeside kan være helt afgørende for om denne potentielle kunde bliver til en betalende kunde. Billeder der fortryllende fanger opmærksomheden, kan hæve konverteringsraten betydeligt Det beskriver denne artikel bl.a. Uanset om der er tale om produktbilleder, medarbejderportrætter, stemningsbilleder eller billeder af jeres bygning, så løfter smukke billeder bare den generelle visuelle identitet til nye højder.

Man siger at et billede siger mere end 1000 ord. Præcis derfor kan det være super afgørende om du fortæller 1000 positive eller 1000 negative ord om din virksomhed. En professionel erhvervsfotograf ved hvordan man fanger de billeder der fortæller historien om din virksomhed på den bedst mulige måde.

Medarbejderportræt

En virksomhed fremstår betydelig mere troværdig og professionel med flotte portrætfotos af medarbejderne. Det er meget forskelligt fra virksomhed til virksomhed hvordan det færdige resultat skal være når man bestiller medarbejderportræt. Dette skyldes naturligvis at virksomheder har forskellige kulturer og dermed ønsker at udstråle forskellige stemninger.

Mange nye startup-virksomheder ønsker at lave kreative hjemmesider der viser et kreativt og nytænkende team bag. Se nogle eksempler her. Disse medarbejderportrætter viser teammedlemmerne fra deres kreative sider, da kulturen i nye startup-virksomheder ofte er meget kreativ og innovativ. Omvendt vil det ofte ved store corporate virksomheder være fokus på troværdighed og professionalisme. Et eksempel på medarbejderportræt vil her typisk være med færre smil og med medarbejdere iført jakkesæt og slips.

Uanset hvordan du ønsker dine medarbejderportrætter, så er en dygtig erhvervsfotograf den rigtige til at tage billeder der udstråler den stemning og kultur der præger din virksomhed. Uanset om der er fokus på seriøsitet og professionalisme, eller om der er fokus på kreativitet og innovativitet, så kan en erhvervsfotograf skyde medarbejderportrætter der udstråler det du ønsker.

Produktfotografering bør tages af en erhvervsfotograf

Billeder af produkter kan være en afgørende faktor for om din virksomhed fremstår præcis som du ønsker det. Produktfotos kan bruges til mange ting. Det kan være du ønsker smukke billeder af dine produkter til trykmateriale, fotos på hjemmesiden, kataloger eller andet markedsføringsmateriale. Som eksempel kan det være at du ønsker billeder af dine produkter på lokationer der passer super godt til dit brand. En dygtig erhvervsfotograf kan hjælpe dig med kreativ produktfotografering til brug til markedsføring og kommunikation. Dette kan være en mærkbar måde at differentiere sig og opbygge en høj brandværdi. Hvis du vil se eksempler på kreative produktfotos så er der nogle gode eksempler her.

Det kan også være du har en webshop og ønsker at optimere dine produktfotos og har en masse produkter der skal tages billeder af. Det mest almindelige når det gælder produktfotografering til en netbutik, det er produktfotos med hvid baggrund. Dog er der selv ved simple produktfotos med hvid baggrund et større arbejde bag. Produkterne skal placeres på den helt rigtige måde og den hvide baggrund skal være 100% hvid og uden skidt. Samtidig er lyset super vigtigt, således billederne blive lyse og uden skygger. En dygtig erhvervsfotograf sørger for at produktbillederne blive skarpe således at produktbillederne alt i alt fremstår super smukke og præsentere dit produkt på den bedste tænkelige måde.

Skriv et svar